COMMUNITY: Doe mee als (jonge) dokter met het creëeren van de toekomst van de zorg

Job description

UPDATE: De tweede Sharing & Inspiration Session is op donderdag 20 mei 12:00-13:00 uur. Als je je aanmeldt voor de community (via Apply for this job) ontvang je een Zoom uitnodiging voor deze sessie!

Een community van dokters

Wij zijn Luscii. Een bedrijf dat zorg naar patiënten wil brengen met behulp van moderne techniek. Maar dat kunnen wij niet alleen. Wij geloven dat digitale zorg alleen slaagt als we echt de verbinding maken tussen diverse vakgebieden: technici, creatievelingen, bedrijfskundigen en medici. Juist door verschillende expertisen in te brengen, komen we tot nieuwe oplossingen om de zorg te veranderen. Daarom zoeken we jou!

Innovatieve dokters, AIO's, ANIO's, co-assistenten en studenten

Om echte verandering te maken, brengen wij gelijkgestemden bij elkaar. Om van elkaar te leren. Elkaar te inspireren. Of om als (bij)baan betrokken te raken bij de verandering in de zorg. Daarom nodigen we je uit je hieronder vrijblijvend in te schrijven. Je ontvangt dan van ons berichtjes over leuke activiteiten die we vanaf 2021 organiseren, waar mogelijk geaccrediteerd. En wil je meer? Natuurlijk kun je dan ook aangeven dat je openstaat voor een (bij)baan want als er mogelijkheden zijn dan brengen we je ook daarvan op de hoogte. Lees daarover hieronder meer.

Verwachtingen

Voor ons is dit een nieuwe aanpak. We worden dagelijks benaderd door enthousiaste studenten geneeskunde, artsen in opleiding en dokters die graag het verschil willen maken. Die zelf aan het roer willen staan van hoe de toekomst eruit komt te zien. Met dit initiatief willen we hen verbinden. We hopen daarbij tot interessante activiteiten en initiatieven te komen. En we hopen degene die dat willen waar mogelijk te kunnen betrekken. We weten nog niet hoe het animo is, dus we kunnen niets garanderen. We willen dit vooraf zeggen om teleurstellingen te voorkomen. Andersom verwachten we van jou ook niets als je je inschrijft, anders dan dat je enthousiast bent. No strings attached maar wel een spannend avontuur! Hieronder delen we enkele mogelijkheden die we voor ons zien:


Requirements

Sharing & inspiration sessions

Als Luscii proberen we zoveel mogelijk van onze kennis te delen én mensen uit ziekenhuizen bij elkaar te brengen. Hoe leuk is het als je van je collega's kan leren. Bijvoorbeeld van longartsen die hun COVID-19 patiënten thuis behandelen. Of chirurgen of orthopeden die post-operatief patiënten begeleiden via de app. Of van collega's in Afrika of Engeland die binnen de NHS actief zijn. Droombeelden? Wat ons betreft niet. Als jullie dat leuk vinden, brengen wij ervaringen samen uit de landen waar wij al actief zijn. Door deze verbindingen te maken, ontstaan nieuwe mogelijkheden voor ons allemaal.

Geaccrediteerde nascholing

Wil je ook leren over eHealth? Wij denken aan het opzetten van een (geaccrediteerde) nascholing. Dat hebben we nog niet eerder gedaan maar als er animo voor is, why not?

Bijbaan als Medical Mind (voor AIO's, ANIO's, jonge specialisten)

Werk jij als arts (A(N)IOS of specialist) en draag jij graag bij aan de verdere doorontwikkeling van de digitale transformatie in de zorg, dan is #medical_mind misschien wel iets voor jou. Bij Luscii werken op dit moment meerdere Medical Minds mee in projecten, vaak als nevenbaan voor een aantal uur per week. Door onze snelle groei verwachten we meer capaciteit nodig te hebben dus vandaar dat we een poule opbouwen van geïnteresseerden die we kunnen trainen en benaderen. Lees meer.


Bijbaan als Special Magician (studenten geneeskunde, co-assistenten)

Ben je geneeskunde student en wil je bijdragen aan (jouw) zorg van de toekomst, meld je dan aan als #special_magician. Diverse van je collega's gingen je voor of stroomden door vanuit de rol van Support Hero. Als special_magician werk je binnen Luscii in het team dat de nieuwe medische programma's maakt voor ziekenhuizen. Lees meer.


Bijbaan als Support Hero (studenten geneeskunde)

Ben je geneeskunde student en zit je bijvoorbeeld in een tussenjaar? Dan is de #support_hero misschien wel wat voor jou! Je bouwt samen met collega's aan de zorg van de toekomst. Je bent het eerste aanspreekpunt voor gebruikers van ons programma, je houdt van mensen helpen en werkt en zorgt voor klant tevredenheid. Lees meer.

Tenslotte

We hopen dat je dit een gaaf initiatief vindt. Samen creëren we de toekomst van de zorg. En samen verkennen we hoe we de werelden van techniek en zorg optimaal kunnen samenblenden. Veel te leren. Veel te doen. En veel te verkennen. We hopen dat je je aansluit bij deze community! Wie weet tot snel.


Belangrijk:

Als je je aanmeldt via de knop op deze pagina, dan kan je daarna ook aangeven in wel van de onderdelen je interesse hebt. Je krijgt een pop-up te zien met "confirm you'd like to apply for this job". Dat is een standaard melding van het programma dat we gebruiken en kan je dus op 'ok' drukken waarna je gevraagd wordt aan te geven waar je interesse in hebt (bv alleen community of ook mogelijke nevenbaan als die beschikbaar komt).


Privacy disclaimer:

Door je aan te melden ga je ermee akkoord dat we jouw gegevens verwerken voor bovengenoemd doeleinde (en niet meer dan dat). We zullen dit uiteraard proportioneel doen en je niet gaan spammen. En natuurlijk kan je je op elk gewenst moment uitschrijven via info@luscii.com.